Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Κουρτίνα - γάμος - διακόσμηση

Αίθουσες δεξιώσεων στη Θεσσαλονίκη - Αίθουσες γάμου στη ΘεσσαλονίκηΑναλαμβάνουμε τη μελέτη, τη σχεδίαση και τη ραφή των κουρτινών σε όλες τις αίθουσες δεξιώσεων και γάμου.
Ύφασμα
Ύφασμα ονομάζεται κάθε υλικό που μπορεί να έχει υφανθεί. Αναφέρεται σε υλικά που μπορούν να χωριστούν σε ίνες ή σε νήματα, όπως το βαμβάκι, η κάνναβη, το λινάρι (οργανικά υφάσματα) ή ο αμίαντος (υφάσματα από ορυκτά), σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις που επέφεραν τα συνθετικά νήματα.
Ο διαχωρισμός των νημάτων ενός υφάσματος ονομάζεται κλώση. Η λέξη «ύφασμα» μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για το αποτέλεσμα της ύφανσης, για παράδειγμα, ένα σεντόνι μπορεί να θεωρηθεί ύφασμα.
Διακρίνονται δύο μεγάλες κατηγορίες υφασμάτων:
  • Παραδοσιακά υφάσματα: υφάσματα στα οποία βασικό ρόλο παίζουν οι εμφάνιση και η άνεση. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα ρούχα και η μόδα, αλλά και η επίπλωση (όπως τα σεντόνια, τα κρεμαστά υφάσματα, οι κουρτίνες, τα τραπεζομάντηλα, οι πετσέτες και οι ταπετσαρίες).
  • Τεχνικά υφάσματα: σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα υφάσματα στα οποία είναι σημαντικά κάποια μηχανικά, χημικά ή φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, και έχουν κάποια τεχνική εφαρμογή: τα γεωυφάσματα, τα ιατρικά υφάσματα και τα συνθετικά ενισχυμένα υφάσματα.


Δημοσίευση σχολίου