Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Κουρτίνες, οι 10 βασικοί τρόποι να ράψετε κουρτίνες στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώροΟι 10 βασικοί τρόποι να ράψετε κουρτίνες στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη.
     1.  Κατ’ αρχήν κάντε μία έρευνα αγοράς. Μη πάρετε μαζί τη φίλη σας. Θα σας μπερδέψει περισσότερο παρά θα σας βοηθήσει. Εξ’ άλλου μπορεί να μην έχετε τα ίδια …γούστα και πορτοφόλι. Περισσότερο να ενημερωθείτε. Να μη σας πιάσουν «αδιάβαστες» οι επιτήδειοι.    
     2.  Αφού λοιπόν έχετε σχηματίσει μια εικόνα, από τιμές και του τι κυκλοφορεί στην αγορά (καταστήματα πώλησης κουρτινών ή αλλού), καλείτε στο χώρο σας ένα εξειδικευμένο συνεργείο που ασχολείται αποκλειστικά με τη ραφή των κουρτινών και μόνο. Όχι τη μοδίστρα της γειτονιάς. Γνωρίζει λιγότερα από εσάς και δεν είναι σίγουρα το αντικείμενό της.
     3. Επιλέγετε λοιπόν μαζί με το έμπειρο συνεργείο, το ύφος και το στυλ της διακόσμησης του χώρου που θέλετε να «ντύσετε». Έτσι θα σας κατευθύνουν και θα σας προτείνουν τα ανάλογα σχέδια.
     4. Κατόπιν επιλέγετε τους αντίστοιχους σιδηροδρόμους-μηχανισμούς  που θα χρησιμοποιηθούν για την συγκεκριμένη εργασία.
     5. Παίρνουν  τα μέτρα κατά προσέγγιση και είστε πλέον έτοιμες να επιλέξετε υφάσματα.
     6. Μετά την επιλογή των υφασμάτων, η ραφή και η τοποθέτηση των κουρτινών είναι πλέον θέμα χρόνου. Η σχεδίαση και η μέτρηση από εξειδικευμένα συνεργεία είναι ΔΩΡΕΑΝ. Γιατί να μην πάρετε μια γνώμη από κάποιον ειδικό;
     7. Ποιόν να επιλέξετε; Αυτόν που θα σας λύσει όλα τα κατασκευαστικά προβλήματα και θα σας δώσει μια λογική προσφορά για το σύνολο των εργασιών, βάσει των δυσκολιών των σχεδίων.
     8. Μην εμπιστεύεστε συνεργεία που δεν έχετε δει δουλειές τους. Όλοι, μα όλοι …ράβουν !!!  Ίσως θυμηθείτε αργότερα, αυτά που σας λέμε. Φροντίστε να μην είναι πολύ αργά.
     9. Συμβουλή: μη τοποθετείτε σιδηροδρόμους χωρίς να ξέρετε και να έχετε καταλήξει τι θα ράψετε. Τις περισσότερες φορές κρίνονται ακατάλληλοι και αφαιρούνται. Δεν προσαρμόζουμε τα σχέδια βάσει των σιδηροδρόμων αλλά ακριβώς το αντίθετο.
   10. Επιλέξτε τις κουρτίνες σας μόνο από καταστήματα και ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Κατά κανόνα τα προβλήματα εντοπίζονται μετά το πρώτο πλύσιμο και την επανατοποθέτηση των κουρτινών. Αν επιλέξετε κουρτίνες με μόνο κριτήριο την χαμηλή τιμή, μη ζητήσετε ευθύνες από κανένα. Η επιλογή ήταν δική σας.
Όταν αποφασίσετε να ομορφύνετε το χώρο σας με κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό καλέστε μας στο 2310 850409 / 2313 013033 / 6945 725086 και κλείστε ραντεβού να σας επισκεφθούμε. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Δημοσίευση σχολίου