Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΑΦΗΣΑναλογία πιέτας στις κουρτίνες, Αμερικάνικη ραφή
Επειδή αρκετές από εσάς δεν μπορείτε να φαντασθείτε πως «στέκεται» μία κουρτίνα με τις πιέτες της, σας δείχνουμε ένα παράδειγμα. Το αποτέλεσμα στις πιέτες είναι το ίδιο, ασχέτως  αν είναι ραμμένο στο χέρι ή με απλή τρέσα του εμπορίου. Το κομμάτι από δεξιά είναι ραμμένο σε αναλογία 1:2,5 Το μεσαίο σε 1:3 και το αριστερό σε 1:4   
Ενώ η κουρτίνα είναι η ίδια και στις τρεις περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό λόγω της διαφορετικής πτύχωσης. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ελαττώνουμε το ύφασμα σε αναλογία, μόνο για λόγους οικονομίας και όχι εμφάνισης. Τα παραπάνω ισχύουν μόνο  για τις λεπτές (εσωτερικές) κουρτίνες και όχι για τα ριντό, όταν είναι χονδρά υφάσματα. Επίσης ισχύουν για κουρτίνες «χυτές» και όχι οργάντσες. Η επιλογή δική σας.
Κατηγορία: αναλογία κουρτίνας.

Συνδυασμός χρωμάτων στις κουρτίνεςΕπιλέξτε σωστά τα χρώματα στις κουρτίνες σας. Είναι το Α και το Ω στην εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα. Κάθε χρώμα επηρεάζει και αλλάζει σε μεγάλο βαθμό όλο το σκηνικό του χώρου σας. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στον συνδυασμό των χρωμάτων, παρά στην ποιότητα. Η ποιότητα ούτως ή άλλως στις μέρες μας είναι η ίδια, όσο και αν ψάξετε. 
Κατηγορία: συνδυασμός χρωμάτων,διακόσμηση
 
Δημοσίευση σχολίου