Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Φθηνές κουρτίνες

Λίγα λόγια για τις φθηνές κουρτίνες και τη ραφή τους.
Τα τελευταία χρόνια, πολλά καταστήματα κουρτινών (χονδρικής και λιανικής πώλησης) σχεδόν καθημερινά, σε όλη την Ελλάδα, κλείνουν. Άλλα πάλι, εκποιούν τα προϊόντα τους για πολλούς και διάφορους λόγους-κυρίως οικονομικούς (ρευστότητα). Συνέπεια όλων αυτών είναι να βρίσκετε όλο και περισσότερα οικονομικά υφάσματα-κουρτίνες. Εξαιρετικής ποιότητας πολλές φορές. Είτε στις Λαϊκές αγορές είτε και στα ίδια τα καταστήματα κουρτινών σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα βρείτε κουρτίνες των 40-50€ με 10€. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Τι γίνεται όμως όταν πρόκειται να ράψετε τις κουρτίνες που αγοράσατε με τόσο μειωμένη τιμή; Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται.


Επειδή λοιπόν η αγορά των υφασμάτων για όλο το σπίτι (4 με 5 φυσιολογικά ανοίγματα), σας κόστισε περίπου 300€, πιστεύετε πως η ραφή τους κοστίζει 50€. Άντε να ράψω και κάτι καλό, να δώσω και 100€, σκέφτεστε. Δυστυχώς δεν είναι έτσι… Δηλαδή, εάν αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε πολύ χαμηλή τιμή, αυτό συνεπάγεται ότι θα καίει λιγότερη βενζίνη; Όχι βέβαια. Είτε αγοράσετε ένα ύφασμα των 100€ είτε των 5€ η τιμή της ραφής παραμένει η ίδια διότι και η εργασία είναι η ίδια. Οι καιροί είναι δύσκολοι είναι η πρώτη αντίδραση-απάντηση. Σκεφθήκατε ποτέ, ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και για τα συνεργεία ραφής και όχι μόνον για εσάς; Υπάρχουν κουρτίνες που κοστίζουν 1 ή 2€. Έτσι, γιατί το αφεντικό τρελάθηκε. Εσείς πόσο θα τις ράβατε!!! Με 10 λεπτά;
Επομένως, μη πιέζετε τα πράγματα περισσότερο απ’ όσο πρέπει και μην απορείτε με τις τιμές που ακούτε. Ήδη όλα τα συνεργεία-βιοτεχνίες, ράβουν σε τιμές προ 20ετίας. Όποιος-α επιχείρησε να ράψει μόνη τις κουρτίνες της, κατάλαβε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Θέλει τρόπο και κυρίως κόπο για να ραφτεί μια κουρτίνα σωστά. Άρα πρέπει να πληρωθεί και αναλόγως.

Σημ: Δεν μιλάμε για σχέδια, πολύπλοκες και εξειδικευμένες ραφές. Αυτές κοστίζουν ούτως ή άλλως και δεν ανήκουν στην κατηγορία του πόσο πάει το μέτρο. Αναφερόμαστε σε απλές κουρτίνες και ριντό.
Και προσοχή, δεν συγκρίνουμε ποτέ ανόμοια πράγματα, όταν μιλάμε για ραφές. Κουρτίνα λέγεται και ένα ύφασμα που κρέμεται από δύο καρφιά και ένα σύρμα !!!Κουρτίνες παιδικού δωματίου.
 

Απλές και φτηνές ραφές κουρτινών για τα παιδικά δωμάτια.
Οι ιδιαίτερες ραφές, κυρίως οι μετώπες με θερμοκολλητικό, χρεώνονται διαφορετικά.
 


 
Δημοσίευση σχολίου