Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.

Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε τη μόδα και τις νέες τάσεις στις κουρτίνες.
Διακόσμηση με κουρτίνες σε απαράμιλλα σχέδια. Λύσεις και προτάσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Curtains decoration. Υψηλή ραπτική σε εκπληκτικές τιμές.

Κουρτίνες με τρουκς

Κουρτίνες με τρουκς σε μοντέρνο σαλόνι.

Διαθέτουμε περισσότερες από 264 διαφορετικές ραφές – σχέδια στις κουρτίνες με τρουκς, σε όλα τα μεγέθη και τύπους μεταλλικών τρουκς. Καθημερινά δημιουργούμε καινούρια σχέδια. Δώστε μας την πιο «τρελή» ιδέα σας και μείς θα την μετατρέψουμε σε νέο σχέδιο κουρτίνας.

Τρουκς:
 Ότι πιο μοντέρνο και οικονομικό στις κουρτίνες. Δεδομένου ότι τις περισσότερες φορές καταργούν την εσωτερική κουρτίνα. Ράβονται σε αναλογία 1:2,5 και 1:3. Τα τρουκς εφαρμόζονται σε όλους τους τύπους των υφασμάτων, ανεξαρτήτως «πάχους» και ποιότητας. Τοποθετούνται σε κοντάρια οποιασδήποτε διαμέτρου. Ράβονται επίσης με ύφασμα Blackout για πλήρη συσκότιση. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και πολλοί τρόποι ραφής εκτός των απλών που παραθέτουμε εδώ.

String art curtainsΚουρτίνες Στρινγκ. 

Η πιο μοντέρνα έκφραση σήμερα στην τέχνη της κουρτίνας. Αναρίθμητες εφαρμογές με απίστευτα μοντέρνο αποτέλεσμα. Υπάρχουν σε πολλά χρώματα και εφαρμόζονται σε κάθε μοντέρνο χώρο του σπιτιού σας.

Κουρτίνες μοντέρνου σαλονιού.


Ο φθηνότερος τρόπος να διακοσμήσετε το μοντέρνο σαλόνι σας με κουρτίνες.
Τεντωμένα ριντό (χωρίς πιέτες) με φάσες. Δημιουργήστε ένα σκηνικό με ελάχιστα μέτρα υφάσματος. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
 ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Δημοσίευση σχολίου